Chereen Bakhtali

Ambulant Begeleider


Elk mens is uniek! Als ambulant begeleider gaat Chereen met dit als basishouding te werk. Wat heeft iemand nodig om een goede en gezonde basis te kunnen ontwikkelen? Samen met de cliënt en de direct betrokkenen van de cliënt gaan we op zoek naar een passende begeleiding.


Chereen heeft zich laten omscholen tot persoonlijk begeleider / re-integratie coach nadat zij zich gerealiseerd heeft dat haar passie ligt in het helpen van mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Als succesvolle projectmanager en leidinggevende binnen de ICT ontdekte zij dat ze het begeleiden van mensen het leukst vond van haar vak. Daarom heeft zij van haar passie haar werk gemaakt. Dit zien we zichtbaar terug in de persoonlijke groei die onze cliënten en hun ouders doormaken, naar een beter en bewuster leven.
Om een goede begeleiding te bieden vindt Chereen wederzijds vertrouwen van groot belang. Dit vertrouwen kan groeien door oprecht contact te maken. Op het moment dat er vertrouwen is, kun je daadwerkelijk samen veranderingen teweeg brengen.> Terug naar overzicht