ondersteuning in het huishouden

Wanneer u niet meer alle huishoudelijke taken zelf kunt doen, staan huishoudelijk medewerkers van Derwish Zorg BV voor u klaar. Door huishoudelijke hulp en individuele begeleiding zorgen we ervoor dat onze cliënten langer thuis kunnen wonen en dat de woning schoon en leefbaar is. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze cliënten persoonlijke aandacht te geven en betrokken te zijn bij hun welzijn.


Onze cliënten bepalen zelf en met elkaar welke taken de meeste aandacht verdienen. Heeft de badkamer, de keuken of juist de slaapkamer de meeste aandacht nodig? Welke klusjes kunt en doet u het liefst zelf en waarbij kan de hulp in huis u het beste ondersteunen? U bespreekt het samen.


Bij ons kunt u zowel als particulier als met een WMO-indicatie terecht.


WMO-indicatie?
Heeft u hulp nodig bij het huishouden? U kunt dan een aanvraag indienen bij uw gemeente. Krijgt u een WMO-indicatie toegekend voor huishoudelijke ondersteuning? Dan heeft u de mogelijkheid om zelf de ondersteuning in te kopen (via PGB) bij Derwish Zorg BV. Er wordt dan gevraagd een budgetplan op te stellen. Natuurlijk helpen we u daarbij als dat nodig is. Wanneer uw gemeente instemt met het budgetplan kunnen we direct voor u de ondersteuning in het huishouden organiseren.


>ondersteuning in het huishouden aanvragen