zorgvakanties

Derwish Zorg BV organiseert begeleide vakanties voor mensen die niet of verminderd zelfredzaam zijn. Wij bieden onze reizigers/cliënten:


• geheel verzorgde en ontzorgde vakantiereizen
• unieke, sfeervolle en gezellige belevingsreizen met persoonlijke aandacht
• ambulante begeleiding van en groepsactiviteiten door onze eigen vaste team van professionals
• goede afspraken met familieOnze reizigers (veelal onze vaste cliënten) hebben een licht verstandelijke beperking, autisme, epilepsie, niet aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking. Het programma wordt daarom breed en veelzijdig opgezet. Voor onze actieve reizigers organiseren we sportieve activiteiten. Voor onze reizigers die het rustig aan willen doen, die kunnen genieten en ontspannen van zon, zee en strand. Daarnaast organiseren we speciale activiteiten (om zo min mogelijk prikkels te krijgen), zodat onze reizigers echt tot rust kunnen komen, persoonlijke aandacht krijgen en kunnen genieten van die speciale momenten.


We informeren onze reizigers vooraf, zodat iedereen zich zo goed mogelijk kan voorbereiden op hun speciale en welverdiende vakantie. Dit houdt ook in dat we vooraf goede en duidelijke afspraken maken met elkaar en met de ouders/begeleiders thuis. Zodat we misverstanden en verkeerde verwachtingen kunnen voorkomen. Derwish Zorg BV werkt met ervaren en professionele begeleiders.


De meeste van deze begeleiders zijn ook de vaste begeleiders van onze cliënten. Onze cliënten vinden dit erg prettig en vertrouwd.


Geen cliënt, wel een PGB en je wilt graag mee?
Onze begeleide vakantiereizen zijn ook mogelijk voor reizigers die (nog) niet cliënt zijn van Derwish Zorg BV. Heb je een indicatie met PGB? En je wilt deze graag inzetten voor een zorgeloze vakantie met Derwish Zorg BV? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder. We kunnen dan samen kijken wat je persoonlijke situatie is en wat de afspraken zijn met je zorgkantoor of gemeente.


> aanmelden zorgvakantie